Cartofi umpluti

de angyb in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2012 | 20815 vizualizari

 

O RETETA SIMPLA CU CE GASITI PRIN FRIGIDER

 

INGREDIENTE

  • 6 7 cartofi fierti
  • parizer
  • ciuperci
  • gogosar rosu 
  • smantana
  • ceapa
  • sare
  • ulei de masline
  • mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se curata de coaja,se scobescin interior se pune sare si un pic de unt.

Cartofii scobiti se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Separat se calesc ceapa si gogosarul.Se adauga apoi parizerul taiat cubulete si ciupercile taiate marunt si se calesc bine.

Cand sunt aproape gata se adauga un pic de smantana.

Se adauga apoi cam jumatate din miezul scobit  si se umplu cartofii.Deasupra se pun feliute de mozzarella si se dau la cuptor pana se rumenesc un pic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor